Cicle de xerrades i tallers sobre cuina i alimentació saludable.
La restauradora i propietària del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, ens explicarà què significa cuinar de manera sostenible fent un viatge a través de la ciència, la salut, la sostenibilitat i, sobretot, a través de la nostra història i cultura.
Una alimentació sostenible és, segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), aquella alimentació amb un impacte ambiental baix que contribueix a la seguretat higienicosanitària i alimentària i a una vida saludable per a les generacions presents i futures. Les persones, com a peces integrants del sistema alimentari, podem contribuir a la seva transformació amb la introducció de canvis en la manera com adquirim, consumim i conservem els aliments.
Què pebrots significa l'alimentació sostenible? A càrrec d’Ada Parellada.
Dia 30 d'abril a les 18 h
Descarrega l'arxiu al marge per assistir a totes les xerrades i tallers.
Organitza: El Mercat de Montgat i Regidories de Consum i Promoció Econòmica de Montgat
Gratuït