Presentació de la 1a edició del Gastromercat

Dimecres, 30 d’abril de 2025 de 18:00h a 19:00h

Cicle de xerrades i tallers sobre cuina i alimentació saludable.

La restauradora i propietària del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, ens explicarà què significa cuinar de manera sostenible fent un viatge a través de la ciència, la salut, la sostenibilitat i, sobretot, a través de la nostra història i cultura. 

Una alimentació sostenible és, segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), aquella alimentació amb un impacte ambiental baix que contribueix a la seguretat higienicosanitària i alimentària i a una vida saludable per a les generacions presents i futures. Les persones, com a peces integrants del sistema alimentari, podem contribuir a la seva transformació amb la introducció de canvis en la manera com adquirim, consumim i conservem els aliments.

Què pebrots significa l'alimentació sostenible? A càrrec d’Ada Parellada.

Dia 30 d'abril a les 18 h

Descarrega l'arxiu al marge per assistir a totes les xerrades i tallers.

Organitza: El Mercat de Montgat i Regidories de Consum i Promoció Econòmica de Montgat


 

Quin cost té:

Gratuït

El Mercat de Montgat

Plaça de la Mare, s/n - 08390 Montgat - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 95 08 81
Lloc web: www.mercatdemontgat.cat/
Horari:  
de dilluns a dissabte, de 9 a 21 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.04.2025 | 11:30